Geriatrische revalidatie

Onder geriatrische revalidatie wordt de nabehandeling verstaan na een ziekenhuisopname. Dit kan zijn na een operatie aan heup of knie of bijvoorbeeld na een hersenbloeding. Kunt u na een ziekenhuisopname nog niet naar huis en is er noodzaak voor verdere behandeling dan kunt u gerbuik maken van de revalidatie mogelijkheden van Maartje.

In Oldenzaal heeft Maartje een goed toegeruste en moderne geriatrische revalidatie faciliteit. U kunt hier gedurende een bepaalde periode verblijven en volgt dan een revalidatie programma op maat. Ons doel is hierbij steeds om u zo snel als mogelijk en verantwoord is weer naar uw eigen woning te laten terugkeren. De revalidatie kan vaak afgerond worden in uw thuissituatie waarbij onze verpleegkundigen en behandelaren ook graag bij u thuis komen.

Indien u aan de landelijk vastgestelde criteria voldoet om in aanmerking te komen voor geriatrische revalidatie dan wordt deze zorg vergoed door uw ziektekostenverzekering. Maartje heeft met alle verzekeraars afspraken gemaakt.

Meer informatie over geriatrische revalidatie?

Voor meer informatie neemt u contact met ons revalidatieteam op via telefoonnummer 053-5375555.