Wijkverpleging (Thuiszorg)

Onze thuiszorg is kleinschalig en vertrouwd. De vaste wijkverpleegkundige van Maartje helpt u om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Maartje biedt u alles op het gebied van thuiszorg. Zoals: hulp bij wondverzorging, medicijn-inname, het toedienen van injecties, het aantrekken van steunkousen en hulp bij het wassen, aankleden en zorg bij dementie.

Kleinschalige teams
Onze thuiszorg werkt vanuit kleinschalige teams. U heeft een vaste wijkverpleegkundige, die alle zaken mét en vóór u regelt. Vanuit alle Maartje-vestigingen, verspreid over heel Twente, bieden wij thuiszorg. De thuiszorgteams worden indien nodig ondersteund door eigen behandelaren en therapeuten; hierdoor zorgt Maartje voor een optimale dienstverlening.

Verpleegkundige teams
Maartje beschikt over een team van ervaren verpleegkundigen die 7 keer 24 uur beschikbaar zijn om specialistische verpleegkundige thuiszorg te verlenen. De verpleegkundigen beschikken hiervoor over een volledig uitgeruste auto met materialen voor spoedsituaties. Naast de gewone verpleegkundige zorg zijn onze medewerkers extra geschoold op het gebied van risicovolle handelingen als infuustherapie, subcutane pijnbestrijding en sondevoeding. Hierdoor kan de zorg ook bij complexe situaties verantwoord gegeven worden.
 

Geef uw mening op ZorgkaartNederland