a - a a +

Werken en leren bij Maartje

Bij Maartje werken vele verschillende mensen. Van kraamverzorgende tot arts en van verzorgende in het wijkteam tot fysiotherapeut. Het is voor ons van belang dat je als medewerker werkt volgens de visie “heel de mens” en dat je inzet daarom verder gaat dan enkel zorg verlenen. Verder verwachten we uiteraard dat je beschikt over een diploma van een gerichte vooropleiding voor de functie, veel flexibiliteit en goede communicatieve vaardigheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan bij onze vacatures of bel ons.

Werk met je hart

Werken bij Zorggroep Sint Maarten en Maartje betekent boven alles werken met je hart. We doen wat nodig is om voor onze cliënten, onze collega's, maar ook voor onszelf de dagen mooi te maken. We zijn een zorgorganisatie die niet alleen zegt dat zorg mensenwerk is, maar waar dit ook echt zo is. Een organisatie waar cliënten, collega’s en een goede sfeer leidend zijn. Waar je onderdeel bent van een team dat veel voor elkaar over heeft en waar je uitdagingen samen aangaat.

Waar vanzelfsprekend niet altijd alles perfect is. Dat geeft niet, zolang we maar eerlijk naar elkaar zijn en samen werken om het beter te maken.

Bij ons is het werk belangrijk, maar de medewerker ook. Omdat je alleen goed voor andere kunt zorgen, als je ook goed voor jezelf zorgt. Wij zorgen dan ook goed voor jou, zodat je gezond, vitaal en geïnspireerd blijft. En kunt werken met je hart.

Leren bij Maartje

Maartje biedt ook mogelijkheden om te leren. Zo bieden wij voor alle onderdelen stageplekken aan. Een stageplek voor een zorgfunctie zoals verzorgende of verpleegkundige verloopt veelal via school, zoals het ROC van Twente of het Saxion. Zoek je een stageplek voor een ondersteunende- of behandelfunctie zoals maatschappelijk werker of fysiotherapeut? Dan kan je een sollicitatie sturen naar academie@zorggroepsintmaarten.nl.

Wil je je ontwikkelen en verder leren, maar dat graag in de beroepspraktijk doen? Dan kun je bij Maartje terecht voor opleidingsplaatsen in de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Je combineert leren en werken. Je volgt een opleiding aan het ROC en doet ervaring op in onze wooncentra, verzorgingshuizen en de thuiszorg. 

Wij bieden BBL leerwerkplekken voor verschillende studierichtingen in de sector Zorg en Welzijn, zoals Verzorgende IG en Verpleegkundige. Meer informatie over de inhoud van de opleidingen is te vinden op de website van het ROC bij jou in de buurt.

Mogelijkheden

Houd de vacaturepagina van Zorggroep Sint Maarten in de gaten voor actuele vacatures voor leerlingen.

Daarnaast beschikt Maartje ook over een vaste opleidingsplaats voor specialist ouderengeneeskunde en voor GZ-psycholoog. Zodra er nieuwe kandidaten gezocht worden voor een opleidingsplaats, wordt daarvoor een vacature gesteld. Kijk voor de mogelijkheden op dit moment naar onze vacatures.

Bekijk hier enkele video's over werken bij Maartje:

Werken bij Maartje
Maartje multicultureel