a - a a +

Over ons

 

Maartje helpt u graag op het gebied van gezondheid en vitaliteit.
Professioneel en actief betrokken biedt Maartje: kraamzorg, thuiszorg, behandeling, hulpmiddelen en service.

 Lijfspreuk van Maartje is heel de mens. Dat wil zeggen: Maartje kijkt bij haar zorgverlening en behandelingen altijd naar de mens als geheel. Niet uitgaande van beperkingen, maar juist van wat mensen nog wél kunnen. Maartje is er voor iedereen, van elke leeftijd en in elke geestelijke en/of lichamelijke conditie.

De medewerkers van Maartje Behandelcentrum begeleiden mensen van alle leeftijden met klachten van lichamelijke en/of psychsociale naar functioneel, zinvol herstel van de disbalans in belasting-belastbaarheid van het lichamelijke en psychosociale functioneren.

De medewerkers van Maartje Behandelcentrum bieden een goed geoutilleerde praktijk voor mensen, van alle leeftijden die begeleid willen worden in het verbeteren van het lichamelijk en/of psychosociaal disfunctioneren vanuit een hulpvraag.
Alle behandelaren van Maartje zijn goed opgeleid en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister.
De in ouderengeneeskunde gespecialiseerde artsen van Maartje geven u, na overleg met uw huisarts, graag een deskundig persoonlijk (behandel-)advies.

Wilt u een afspraak maken of hebt u andere vragen?
U kunt ons bereiken via telefoonnummer 088 – 000 52 05 of via het contactformulier.

Kwaliteitsregister paramedici

Het Kwaliteitsregister Paramedici is een vrijwillig register voor een groot aantal paramedische beroepsgroepen: o.a. ergotherapeuten, diëtisten en logopedisten.

Via het kwaliteitsregister wordt eenmalig geregistreerd of een paramedicus voldoet aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de individuele Gezondheidszorg). Vervolgens wordt periodiek (elke vijf jaar) geregistreerd of een paramedicus beschikt over actuele kennis en ervaring. Alleen wanneer aan de door de beroepsgroep gestelde eisen wordt voldaan, behoudt de geregistreerde paramedicus zijn of haar kwaliteitsregistratie.

------------
Deel uw mening over 
Maartje Behandeling
------------

Geef uw mening op ZorgkaartNederland