a - a a +

Babymassage

De komst van een nieuwe baby is een bijzondere periode in je leven. Maartje helpt je graag om met behulp van babymassage het contact met je baby te versterken. Hiervoor biedt Maartje een speciale cursus babymassage aan.

Voor wie?

De cursus babymassage is geschikt voor vaders en moeders met een pasgeborene (vanaf zes weken oud).

Contact met & aandacht voor je baby

Bij babymassage gaat het om contact te maken met je baby. Lichamelijk contact met je kindje heeft een positief effect  op de emotionele en motorische ontwikkeling van zowel de ouders als de baby. Ouders voelen zich hierdoor veel veiliger in de omgeving met de baby.

Maak het je baby gemakkelijk

Na de bevalling zul je merken dat je baby het niet altijd even makkelijk heeft. Zo kunnen darmkrampjes en spanningen vaak onrust veroorzaken. De cursus babymassage van Maartje kan het leven van je baby een stuk aangenamer maken. Met behulp van praktische massagetechnieken leer je verschillende problemen zelf oplossen. Je leert tijdens deze cursus de theorie achter babymassage, het doel en het effect en uiteraard ook alle massagetechnieken. Na vijf wekelijkse bijeenkomsten van een uur, weet je precies hoe je je baby het best kan dragen en hoe je het hem/haar zo comfortabel mogelijk kan maken!

Locatie, kosten & aanmelden

Maartje staat voor kwaliteit. Onze cursus babymassage wordt dan ook gegeven door speciaal opgeleide (kinder)fysiothera­peuten. De cursus babymassage wordt gegeven in ons Behandelcentrum in Losser. De kosten worden door de meeste zorgverzekeraars niet vergoed en zijn dus voor eigen rekening. Wil je vrijblijvend meer informatie of je aanmelden? Neem dan contact op met het Behandelcentrum, telefoon: 088 000 52 05. Of stuur een e-mail naar: info@maartje.nl

Gun jezelf en je baby een fijne start!

Er komt in deze periode na je zwangerschap, bevalling en het leren kennen en verzorgen van je baby veel op je af. Gun jezelf de rust en een fijne start van dit nieuwe leven. Wij delen daarbij graag onze kennis en ervaring met jou over babymassage!