a - a a +

Gesprek over de bevalling

Alle klanten van Maartje Kraamzorg krijgen tussen de 30-33 weken een intakegesprek.

Dit gesprek gaat over de kraamweek, maar ook over zaken die je moet regelen voor je gaat bevallen. Je kunt tijdens dit gesprek al je vragen stellen. 
Aanvullend hierop biedt Maartje Kraamzorg, voor een ieder die dat wil, een tweede gesprek aan, specifiek over de bevalling.

Goed voorbereid op de bevalling

In dit gesprek kun je al je vragen stellen die je hebt over de bevalling. Daarnaast zullen we jou informeren over het verloop van een bevalling, wat de invloed is van de verschillende hormonen en op welke manier je je daar zo goed mogelijk op kunt voorbereiden. 

Ook nemen we ruim de tijd om te bespreken wat jouw (geboorte-)partner voor jou kan doen. Als je wilt, kunnen we je een manier van ademhalen aanleren, die de focus op de pijn verandert naar concentratie op de ademhaling. Op deze manier is je lichaam meer ontspannen en kun je dus makkelijker de weeën ondergaan. 

Spreekt dit je aan

Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ook als je liever geen gewone zwangerschapscursus wilt volgen, is dit een prima alternatief. 

Praktische informatie

Het gesprek duurt ongeveer 2 uur en vindt bij jou thuis plaats. Er zijn geen extra kosten aan verbonden en het is geheel gratis en vrijblijvend.

Interesse?

Neem dan contact op met:

Wilma Kremer, 
verpleegkundige 

E.  w.kremer@zorgggroepsintmaarten.nl 
M. 06- 335 681 45 

Wie weet tot gauw! 
 
Dan plannen we samen dit gesprek in.