a - a a +

Verzorgd op vakantie

Maartje heeft een samenwerking met Villapark Eureka in Oldenzaal voor het mogelijk maken van verzorgde vakanties. Even uit de dagelijkse sleur, genieten, nieuwe indrukken en energie bijtanken. Voor mensen met een lichamelijke beperking zijn aangepaste 5 sterren villa’s beschikbaar waarbij indien noodzakelijk zorg, verpleging of behandeling wordt geboden door Maartje medewerkers.

Villapark Eureka heeft aangepaste bungalows voor mindervaliden of voor mensen die gewoon een stukje extra zorg nodig hebben. Dat kan zijn in de vorm van hulpmiddelen, maar ook is er de mogelijkheid om de zorg die u gewend bent van Maartje mee te nemen naar Villapark Eureka. De luxe aangepaste 5-sterren bungalows beschikken over veel hulpmiddelen. U kunt op aanvraag bijvoorbeeld  kosteloos een douchebrancard, tillift, rolstoel of rollator regelen bij Villapark Eureka. Heeft u een specifieke hulpvraag? Dan kan Villapark Eureka zorg op maat bieden via Maartje. 

Kijk voor de verdere informatie op www.villapark-eureka.nl

Ook voor mensen die op andere plaatsen in Twente op vakantie gaan en zorg of ondersteuning nodig hebben kan Maartje iets betekenen. Neem ook voor deze vragen rustig contact met ons op.