a - a a +

Hulpmiddelen

Service en hulpmiddelen Maartje

Bij diverse Maartje vestigingen* vindt u een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen. Hulpmiddelen zijn in bruikleen te verkrijgen of te koop.

Voordeel van Maartje; een lidmaatschap is niet nodig!

Maartje werkt nauw samen met hulpmiddelenleverancier Welzorg op deze manier kunnen we snel een antwoord geven op uw vraag. Is een hulpmiddel niet voorradig dan wordt dit door onze leverancier snel nabezorgd.

Informatie en voorlichting over hulpmiddelen kunt u krijgen in de meeste Maartje vestigingen. Desgewenst kunnen we regelen dat advies en aanpassing wordt verzorgd door onze ergotherapeuten of fysiotherapeuten. Moeite met het gebruik van een hulpmiddel? Onze therapeuten verzorgen indien nodig specifieke instructie of training.

Gratis oranje krukken van Maartje
In diverse vestigingen* kunt u gratis oranje krukken lenen van Maartje. En ook hiervoor geldt dat u geen lidmaatschap nodig heeft. Uitleenformulier Maartje krukken

Met spoed zorg of hulpmiddelen nodig?
Neem dan contact op met één van onze vestigingen.

Ook kunt u ons bereiken via telefoonnummer 053-537 55 55.
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

*Niet alle Maartje vestigingen bieden de mogelijkheid hulpmiddelen te lenen, bekijk de vestiging van uw keuze om het aanbod van onze dienstverlening daar te zien.